קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס קלוי ופלפל מק צ'ו

תירס קלוי ופלפל מק צ'ו
המתכון קלוי תירס ופלפל מאק צ'ו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 362 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון, שמן שומשום אסיאתי, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו קורן מאק צ'ו., Cajun Corn Maque Choux, ו "מאקה צ'ו", במיה ותירס. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברישים את התירס עם שמן שומשום ומתבלים במלח ופלפל. לעטוף כל אוזן בנייר כסף ואופים במשך כ 30 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בואו מגניב, ואז לפתוח את התירס, עובד על קערה, לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, לבשל את הבייקון על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שהוא פריך קלות והשומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן שניתנו.
7
מוסיפים את הבצל והפלפל לתבשיל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את התירס, בייקון ושום ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
מוסיפים את הקרם, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהקרם מתעבה ומצפה את התירס, כ -8 דקות נוספות. מערבבים את הבצל הירוק פרוס ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
10
מגישים חם.