תירס קרמל אני
תירס קרמל אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, מלח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תירס פאף קרמל תירס, תירס קרמל, ו תירס קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מוסיפים 1 כף השמן לסיר 4 ליטר, ומחממים על חום גבוה. כאשר שמן חם, להוסיף 1/2 כוס תירס פקיעה. שמור פן נע כל הזמן. כאשר התירס מפסיק פקיעה, להסיר מהחום.
מניחים תירס צץ בתנור כדי להתחמם. חזור עד שכל התירס יבקע. תניח בצד.
להמיס מרגרינה או חמאה בסיר בינוני, ולאחר מכן מערבבים סוכר חום, סירופ, ומלח. מביאים לרתיחה מתגלגלת, ערבוב כל הזמן; להרתיח ללא ערבוב במשך 5 דקות.
מערבבים סודה לשתיה, וניל, בוטנים, אגוזי פקאן, ושקדים לתוך תערובת סוכר חום. במהירות לשפוך תערובת אגוז על פופקורן חם, ולזרוק עד מצופה היטב.
מורחים על סדינים משומנים.
אופים במשך 45 דקות, ערבוב טוב כל 15 דקות. מגניב על רדיד אלומיניום, ולאחסן במיכל הדוק אוויר.