תירס קרמל מוצק שוקולד
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם שקדים קלויים, פופקורן מוקפץ, שוקולד חלב משובח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: תירס קרמל מוצק שוקולד, סאוט קרמל מלוח ועוגת גבינה שוקולד, ו עוגות שוקולד סטאוט עם קרם חמאה וויסקי וקרמל מלוח.
הוראות
תנור חום ל 149°. קו שני מחבתות 15x10x1 אינץ ' עם רדיד. תרסיס רדיד עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, במקום פופקורן ושקדים; להפריש.
בסיר 2 ליטר, בירה חום מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת 1/4 כוס, על 6 דקות.
יוצקים לתוך כוס מדידה נוזלית זכוכית כדי לאשר את המידה.
הוסף בחזרה לסיר. מערבבים בסוכר חום, סירופ וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני עד מבעבע בקצוות, ערבוב מדי פעם.
להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל כ 5 דקות יותר, ערבוב מדי פעם, עד מעובה סירופי.
הסר מהחום; בזהירות לערבב מלח.
יוצקים מעל תערובת פופקורן בקערה; לזרוק עד מצופה באופן שווה.
מורחים תערובת פופקורן במחבתות.
אופים 20 דקות, ערבוב כל 5 דקות, כדי caramelize תערובת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. לשבור לחתיכות; מערבבים בשוקולד. לאחסן במיכל אטום.