תמרים ממולאים בשקדים
תאריכי ממולא שקדים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך סוכר, קליפת לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו תמרים ממולאים שקדים, תמרים ממולאים בחמאת שקדים, ו תמרים ממולאים ברוז-ממרח שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שקדים על תבנית אפייה, ואופים ב 250 במשך 8 עד 10 דקות או עד חם. לאט להאכיל שקדים דרך מטחנת מזון מצויד בצלחת גסה. מעבר צלחת שחיקה בסדר, להאכיל שקדים דרך מטחנה 3 או 4 פעמים עד חלקה.
מעבירים לקערה ומערבבים קליפת לימון.
שלב 2 כפות מים ו 6 כפות סוכר בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית חום בינוני גבוה.
מוסיפים חמאה ושקדים טחונים, מערבבים במרץ עד שהתערובת משאירה צדדים של מחבת.
העברת תערובת לקערה קטנה. לכסות ולתת מגניב 5 דקות.
חותכים חתך לאורך מרכז כל תאריך (אבל לא דרך) התחתון, משאיר קצוות שלמים. עובש כפית גדושה של דבק שקדים לצורת כדורגל; דברים בתוך תאריך. לחץ בעדינות על הצדדים עד הדבק דוחף מעט מעל החלק העליון של תאריך.
יוצקים שכבת סוכר על צלחת קטנה.
מגלגלים כל תאריך ממולא בסוכר.
* צינור אחד 7-אונקיה של דבק שקדים ניתן להחליף תערובת שקדים טריים. ללוש קליפת לימון לתוך הדבק, ולהמשיך עם מתכון. אתה יכול גם להשתמש במעבד מזון או בבלנדר לטחינת שקדים, אבל התוצאות לא יהיו חלקות כמו. כל שאריות ממרח שקדים צריך להיות מכוסה ומקורר עד 3 חודשים. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.