קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

תנור איטי כרוב ירוק

תנור איטי כרוב ירוק
המתכון איטי לבישול כרוב ירוק יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 6 שעות ו-50 דקות. זה מנות ראשונות יש 286 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מרק עוף, פלפל קאיין, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כרוב ירוק מבושל איטי, כרוב ירוק מבושל איטי, ו גריסים מלוחים עם כרוב מבושל איטי מן אפרו-טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקרס חזיר או מקלות עוף הודו בבישול איטי 3 ליטר או גדול יותר; להפריש.באמצעות הידיים, להסיר את העלים collard מן הגבעולים הקשים להשליך את הגבעולים. לקרוע את העלים לחתיכות בגודל ביס, ואז לשטוף ולייבש אותם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
כרוב ירוקכרוב ירוק
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מחממים את השמן בסיר גדול, רחב תחתית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את מרק או מלאי, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. מערבבים בירקות קומץ בכל פעם, הוספת עוד כפי שהם נובלים, עד שהם כולם בסיר.כבה את החום ולהוסיף 1 כף של חומץ, סוכר, מלח נמדד, פלפל נמדד, קאיין ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ירוקירוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
העברה לבישול האיטי.מכסים ומבשלים עד הירוקים הם רכים מאוד, על 4 עד 5 שעות על גבוה או 5 עד 6 שעות על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
הסר את הקרסוליים חזיר או מקלות עוף ללוח חיתוך. כאשר הם קרים מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר מן העצמות (להשליך את העור והעצמות), לגרוס אותו לחתיכות בגודל ביס, ומערבבים אותו בחזרה לתוך הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ירוקירוק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
להוסיף את כפית הנותרים של חומץ ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS