קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

תנור איטי כרוב ירוק

תנור איטי כרוב ירוק
המתכון איטי לבישול כרוב ירוק יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 6 שעות ו-50 דקות. זה מנות ראשונות יש 286 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מרק עוף, פלפל קאיין, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כרוב ירוק מבושל איטי, כרוב ירוק מבושל איטי, ו גריסים מלוחים עם כרוב מבושל איטי מן אפרו-טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקרס חזיר או מקלות עוף הודו בבישול איטי 3 ליטר או גדול יותר; להפריש.באמצעות הידיים, להסיר את העלים collard מן הגבעולים הקשים להשליך את הגבעולים. לקרוע את העלים לחתיכות בגודל ביס, ואז לשטוף ולייבש אותם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
כרוב ירוקכרוב ירוק
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מחממים את השמן בסיר גדול, רחב תחתית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את מרק או מלאי, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. מערבבים בירקות קומץ בכל פעם, הוספת עוד כפי שהם נובלים, עד שהם כולם בסיר.כבה את החום ולהוסיף 1 כף של חומץ, סוכר, מלח נמדד, פלפל נמדד, קאיין ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ירוקירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
העברה לבישול האיטי.מכסים ומבשלים עד הירוקים הם רכים מאוד, על 4 עד 5 שעות על גבוה או 5 עד 6 שעות על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
הסר את הקרסוליים חזיר או מקלות עוף ללוח חיתוך. כאשר הם קרים מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר מן העצמות (להשליך את העור והעצמות), לגרוס אותו לחתיכות בגודל ביס, ומערבבים אותו בחזרה לתוך הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ירוקירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
להוסיף את כפית הנותרים של חומץ ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS