קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

תנור איטי קל משך חזיר

תנור איטי קל משך חזיר
האוכל הביא לך אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% נסו תנור איטי קל משך חזיר, חזיר ב BlogHer מזון 2013 + בישול איטי להפליא משך חזיר, ו סלסה ורדה סיר איטי קל משך חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבצל והשום בשכבה זוגית בבישול האיטי ויוצקים את המניה או המרק.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מערבבים את הסוכר, אבקת צ ' ילי, מלח נמדד, כמון, וקינמון בקערה קטנה. ללטף את החזיר יבש עם מגבות נייר. לשפשף את תערובת התבלינים על כל חזיר ומניחים את הבשר על גבי בצל ושום. מכסים ומבשלים עד חזיר הוא מזלג מכרז, על 6 עד 8 שעות על גבוה או 8 עד 10 שעות על נמוך.כבה את התנור האיטי והסר את החזיר ללוח חיתוך. הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
יוצקים את תערובת הבצל מהכיריים האיטיים דרך המסננת ומחזירים את המוצקים לבישול האיטי. תניח את הנוזל המתוח בצד.אם חזיר יש עצם, להסיר ולהשליך אותו. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס, להשליך כל חתיכות גדולות של שומן. להחזיר את הבשר הגרוס לבישול האיטי, להוסיף את רוטב ברביקיו, אם שימוש, ומערבבים לשלב. אם אתה לא משתמש ברוטב ברביקיו, להשתמש בכפית כדי לרפרף ולהשליך את השומן מפני השטח של נוזל בישול מתוח, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כוס של הנוזל בכל פעם לבישול איטי עד חזיר הוא רק רטוב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף