תנור פיש אנד צ'יפס
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין אובן פיש אנד צ'יפס בבית. , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 429 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה לאפייה, גבינת פרמזן, רוטב טרטר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , וזה טוב. נסו פיש אנד צ'יפס מטוגן בתנור , פיש אנד צ'יפס מטוגן בתנור ופיש אנד צ'יפס בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים שמן ופלפל.
חותכים תפוחי אדמה לאורכם ל-1/2 אינץ'. רצועות.
להוסיף לתערובת השמן; לזרוק למעיל.
מניחים על 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה שצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה ופריכה.
בינתיים מערבבים קמח ופלפל בכלי רדוד. בכלי שני מקציפים תחליף ביצה ומים. במנה שלישית מערבבים קורנפלקס, גבינה וקאיין. חורצים דגים בקמח, ואז טובלים בתערובת הביצים ומגלגלים בתערובת פירורים.
מניחים על תבנית מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב-425 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מגישים עם צ'יפס ורוטב טרטר אם רוצים.