תענוג לחם קינמון דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 24 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. זה עובד טוב כמו לחם. אם יש לך רסק תפוחים, תערובת פודינג וניל מיידית, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: קינמון תענוג חמאה קנבוס להפיץ, עוגיות שוקולד מקסיקניות: תענוג מתוק וקינמון-Y, ו לחם אגס תענוג.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שני 5x9 מחבתות כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הסוכר, תערובת פודינג, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וקינמון. בקערה נפרדת, מערבבים את החלב, השמן, רסק תפוחים, ביצים ווניל. מערבבים את תערובת החלב לתוך תערובת הקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
תערובת פודינג
רסק תפוחים
קינמון
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
חלב
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מפזרים את תחתית המחבתות עם סוכר קינמון, ומחלקים את הבלילה בין 2 המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
4
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי.