תענוג של פסטה פירות ים
עונג פסטה פירות ים הוא מתכון ללא חלב ופסקטרי עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 545 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו פלפל חריף, 3 שיני שום, ורמיצ'לי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , וזה טוב. מתכונים דומים: דובדבן קוקוס תענוג , תענוג פטריות על ידי בינג , וטורקית דילייט .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים את הוורמיצ'לי לפי הוראות האריזה.
בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מחממים 2 כפיות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים סקאלופ ושרימפס; מטגנים תוך כדי ערבוב 3-4 דקות או עד שהצדפות מוצקות ואטומות והשרימפס הופכים לורודים.
מטגנים פלפלים, אפונה, שום וג'ינג'ר בשמן הזית הנותר 3-5 דקות או רק עד שהירקות רכים. מערבבים את תערובת התירס ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
מחזירים פירות ים למחבת; חום דרך. מערבבים פנימה שמן שומשום.
מסננים ורמיצ'לי; מוסיפים למחבת ומערבבים לאיחוד.