תערובת עוגיות קרם תפוזים
אם יש לכם אבקת אפייה, שבבי אפיית וניל, תערובת שתייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו כוסות עוגיות קרם תפוזים, שוקולד צ'יפס חם עוגיות עוגיות בצק גלידה סנדוויץ, ו עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח עם סודה לשתיה ואבקת אפייה.
החל עם טאנג, אז סוכר, שבבי וניל וכלה בתערובת הקמח.
שכבת המרכיבים בצנצנת זכוכית רחבה ונקיה ליטר בגודל ליטר. לחץ על כל שכבה בחוזקה במקום לפני הוספת המרכיב הבא.
צרף כרטיס מתכון עם ההוראות הבאות לצנצנת. עוגיות קרם כתום תשואה 2 1/2 תריסר
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
תוכן ריק לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה מרוככת, 1 ביצה מוכה מעט תמצית וניל כפית.
מערבבים עד מעורבב לחלוטין.
מגלגלים כף גדולתופסים לכדורים.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 12 עד 14 דקות או עד צמרות הם משחימים קלות מאוד. מגניב במשך 5 דקות על הגיליון ולאחר מכן להסיר עוגיות חוט מתלים להתקרר לחלוטין.