מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך אורגנו, פתיתי בצל מיובשים, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), צ'יפוטלה אפוי בטטה וקישואים (טבעוני, ללא גלוטן) עם חרדל דבש חריף תוצרת בית (ללא גלוטן עם אופציה טבעונית), ו מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את האגוזים ואת שיבולת השועל (או פתיתי קינואה) לתוך מעבד מזון דופק כמה פעמים כדי לחתוך בגסות את האגוזים. אין לטחון קמח - הם צריכים להיות בערך בגודל של גרעיני פופקורן.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורן
פתיתי קינואה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים לתוך קערה או שקית אחסון.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים ומערבבים היטב. שמור תערובת מוכנה במקרר עד מוכן לשימוש. כדי להפוך את כל אצווה של תערובת, לשפוך אותו לתוך קערה ולהוסיף 2/3 כוס מים רותחים. מערבבים ולתת לעמוד במשך 15 דקות כפי שאתה מחממים תנור ל 350 F. באמצעות ידיים רטובות, ליצור את התערובת לתוך כ 12 כדורי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים על מחצלת סיליקון או גיליון אפייה משומן.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים במשך 20-25 דקות, פונה פעם אחת באמצע. מכסים ברוטב ספגטי חם ומגישים. כדי להפוך 1/2 אצווה, למדוד 3/4 של כוס התערובת ולהוסיף 1/3 כוס מים רותחים. המשך כמפורט לעיל.