תערובת של כרוב, תפוחי אדמה ועגבניות עם פרמזן
Mélange של כרוב, תפוחי אדמה, ועגבניות עם פרמזן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, יוקון זהב, עגבניה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרוב מוקפץ עם עגבניות ענבים, שום ופרמזן, Montbrun Melange: לחם זית עם בזיליקום, עגבניות במרינדה, A, ו קיש ללא סרטנים עם עגבניות, פטריות, כרוב וגבינת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
הסר נובע כרוב. לשטוף ולטפוח יבש; קוצצים גס למדוד 9 כוסות.
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים 5 דקות או עד כמעט מכרז.
להוסיף כרוב; לבשל 2 דקות או עד ירקות רכים.
מסננים תערובת תפוחי אדמה במסננת מעל קערה, שומר 1/2 כוס בישול נוזלי.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פלפל אדום ושום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה, שמורות 1/2 כוס בישול נוזלי, עגבניות, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור; מערבבים בעדינות. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם. כפית 1 1/2 כוסות תערובת תפוחי אדמה על כל אחד 4 צלחות.
טפטוף כל מנה עם 1/2 כפית שמן. סדר 1 כף גבינה על כל מנה.