קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוז-בורבון פירה בטטות

תפוז-בורבון פירה בטטות
גשו לסופר וקנו בורבון, פטרוזיליה, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בורבון פירה בטטה, בורבון פירה בטטה, ו פירה מייפל בורבון בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים 30 דקות. או עד מכרז; לנקז. בזהירות לקלף תפוחי אדמה בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים ממרח גבינת שמנת, חמאה, סוכר חום ובורבון; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מערבבים פטרוזיליה וגלידת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר