תפוזים עלומים עם גרידה מסוכרת וג'ינג'ר
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 266 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, ג'ינג'ר, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו אספרגוס בגריל עם ביצה עלומה, Parmigiano וגלידת לימון, חמש עוגיות תבלינים עם תפוזים מסוכרים, ו עוגת שוקולד-הדר עם תפוזים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים ג ' ינג ' ר וחצי חצייה.
חותכים חתיכות לאורכו לפרוסות בעובי 1/16 אינץ', ואז חותכים פרוסות לרצועות ג 'וליאן ברוחב 1/8 אינץ' ומעבירים לסיר כבד 2 ליטר.
הסר גרידה מ 3 תפוזים ברצועות רחבות ארוכות עם מקלף ירקות, הסרת כל ורוד לבן מן גרידה עם סכין קיצוץ, ולהוסיף זנגביל במחבת. ממלאים את המחבת שלושה רבעים מלאים במים קרים ומביאים לרתיחה. מרתיחים 1 דקה, ואז לנקז מסננת. החזר גרידה וג ' ינג ' ר למחבת ולמלא עם מים קרים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 10 דקות.
גרידת ניקוז וג ' ינג ' ר. חזור רותח עם יותר מים קרים עוד 10 דקות, ואז לנקז.
להביא 1 1/2 כוסות מים, 1 כוס סוכר, ומלח לרתיחה בסיר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים גרידה וג ' ינג 'ר ומבשלים בעדינות, נחשפים, מערבבים מדי פעם, עד שגעגוע וג' ינג ' ר הם שקופים לחלוטין וסירופ מעובה, 15 עד 20 דקות.
ניקוז גרידה מסוכרת וג ' ינג ' ר במסננת, לזרוק סירופ.
בינתיים, לחתוך 1/2 אינץ ' מלמעלה ולמטה של כל התפוזים עם סכין חדה, חשיפת פירות בשני הקצוות.
חותכים קליפה ו pith מן הצדדים (לא משאיר חלקים לבנים) עם סכין חיתוך, זמירה פירות אם גדול (אבל שמירה על צורה כתומה) כדי 2 1/2 כדי 2 3/4 אינץ ' רחב באמצע. זרוק קישוטים.
להביא יין, מיץ תפוזים, 1/2 כוס Grand Marnier, ואת שאר כוס סוכר לרתיחה במחבת כבדה 12 אינץ עמוק, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להרתיח 3 דקות.
הוסף תפוזים, הסדרת שכבה 1, ומבשלים, מכוסה מכסה הדוק הולם, 10 דקות.
מעבירים תפוזים עם כפית מחוררת לצלחת הגשה, הופכים אותם (אז סירופ מעילים תפוזים).
מוסיפים גרידה מסוכרת וג ' ינג ' ר לסירופ ומרתיחים מעל חום מתון, נחשפים, עד שהסירופ מעובה והתערובת מצטמצמת לכ -1 1/4 כוסות, 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים הנותרים 2 כפות Grand Marnier.
כאשר תפוזים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל לרוחב לשלישים על קרש חיתוך, ואז להרכיב מחדש" שלם " בצלחת הגשה. תערובת גרידת כפית, כולל סירופ, על תפוזים, סידור חזה וג ' ינג ' ר דקורטיבי מעליהם. תפוזים צוננים במנה עד קר, לפחות 1 שעה.
ממש לפני ההגשה, סירופ כפית בצלחת על תפוזים למעיל.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.
תפוזים יכול להיות מקורר עד 1 יום, מכוסה באופן רופף (רצוי עם קערה גדולה הפוכה) לאחר 1 שעה. סירופ כפית על תפוזים שוב רק לפני ההגשה.