תפוח אגוז-אפרסק פריך עם קינמון-סוכר חום להתפורר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוח אגוז-אפרסק פריך עם קינמון-סוכר חום. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . אם יש לכם סוכר מגורען, חמאה, תפוחים טעים זהובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פרי תפוח חמוציות פריך עם סוכר חום קינמון קרמבל, תבשיל פרנץ ' טוסט עם פירורי סוכר-אגוז חום, ו סוכר חום קרמל שיבולת שועל עוגיות אפרסק פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. גריז 11x7-inch (2-quart) זכוכית צלחת אפייה עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, לזרוק תפוחים, אפרסקים וסוכר מגורען.
יוצקים לתבנית אפייה. באותה קערה, מערבבים שיבולת שועל, סוכר חום, קמח וקינמון.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת מתפוררת. מערבבים באגוזים.
אופים 30 דקות או עד ציפוי זהוב פירות הוא רך. מגניב 15 דקות.