תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוח-חמוציות אגוז פריך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 271 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תפוח-אגוז פריך, פריך תפוחים מייפל-אגוז, ו תפוח אגס אגוז פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין מילוי, לשלב תפוחים ואת המרכיבים הבאים 7 (תפוחים דרך קורטוב של מלח). תערובת תפוח כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
כדי להכין ציפוי, לשלב שיבולת שועל ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
4
מפזרים מעל תערובת תפוחים. מכסים בנייר כסף; אופים ב 375 במשך 40 דקות. Uncover; אופים 20 דקות נוספות או עד ציפוי הוא פריך ומיצים הם סמיך תוסס.