קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

תפוח אדמה זהב יוקון ופטריות בר מוקרמים

תפוח אדמה זהב יוקון ופטריות בר מוקרמים
יוקון זהב תפוחי אדמה ופטריות בר Gratin נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 389 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, קצפת כבדה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח אדמה זהב יוקון ופטריות בר מוקרמים, פטריות בר-Yukon Gold Hash, ו פטריות בר-Yukon Gold Hash.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. להמס חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים פטריות וsauté עד חום ורך, על 6 דקות. בנדיבות חמאה 11x7x2 אינץ ' תבנית אפייה. לקלף ולחתוך תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. מסדרים 2 שכבות של תפוחי אדמה בצלחת מוכנה. כפית 1/3 של פטריות על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. חזור 2 פעמים נוספות עם תפוחי אדמה, פטריות, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יוצקים שמנת על תפוחי אדמה. מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.) לחשוף ולהמשיך לאפות עד חום זהוב ולהגדיר, על 20 דקות יותר (30 דקות אם טמפרטורת החדר).
6
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.