תפוח אדמה קרמי וסלט פרושוטו
תפוחי אדמה מוקרמים וסלט פרושוטו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו פפריקה, מיונז, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -34 דקות. נסו תפוח אדמה קרמי וסלט פרושוטו, פרושוטו וסלט קרוטטין עם ויניגרט שמנת Lardon, ו סלט האביב עם סלק, פרושוטו & קרם בצל רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מברשת תבנית אפייה עם שמן זית ומניחה את הפרושוטו בשכבה אחת על הסדין.
אופים בתנור עד השומן הוא שניתנו ו prosciutto הוא פריך, 12 עד 14 דקות.
הסר את הרצועות מתלה חוט ולאפשר להתקרר לחלוטין. לאחר התקרר, יד למחוץ את הפרושוטו ולהניח בצד בקערה.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים קרים יחד עם קמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה נמוכה יותר לרתיחה, בישול עד תפוחי האדמה הם רק מזלג במכרז, על 15 דקות. זכור את תפוחי האדמה ימשיך לבשל כאשר אתה להסיר אותם מן המים, אתה לא רוצה רכות סלט תפוחי אדמה.
הסר את תפוחי האדמה מהחום ולנקז במסננת.
מניחים את המסננת על הסיר עכשיו ריק כדי לאפשר את הלחות להתאדות מתפוחי האדמה.
כדי להפוך את הרוטב: בקערה גדולה, לטאטא את הבצל הירוק, סוכר, מיונז, פפריקה מתוקה, חרדל הקרקע, חומץ תפוחים יחד. טעם ולאחר מכן מתבלים במלח וכמה טחנות פלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
הסר ומפזרים את פרושוטו הפריך מעל.