קושימומחה
מוכן ב1 ש, 34 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח אדמה קרמי וסלט פרושוטו

תפוח אדמה קרמי וסלט פרושוטו
תפוחי אדמה מוקרמים וסלט פרושוטו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו פפריקה, מיונז, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -34 דקות. נסו תפוח אדמה קרמי וסלט פרושוטו, פרושוטו וסלט קרוטטין עם ויניגרט שמנת Lardon, ו סלט האביב עם סלק, פרושוטו & קרם בצל רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מברשת תבנית אפייה עם שמן זית ומניחה את הפרושוטו בשכבה אחת על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים בתנור עד השומן הוא שניתנו ו prosciutto הוא פריך, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר את הרצועות מתלה חוט ולאפשר להתקרר לחלוטין. לאחר התקרר, יד למחוץ את הפרושוטו ולהניח בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים קרים יחד עם קמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה נמוכה יותר לרתיחה, בישול עד תפוחי האדמה הם רק מזלג במכרז, על 15 דקות. זכור את תפוחי האדמה ימשיך לבשל כאשר אתה להסיר אותם מן המים, אתה לא רוצה רכות סלט תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר את תפוחי האדמה מהחום ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מניחים את המסננת על הסיר עכשיו ריק כדי לאפשר את הלחות להתאדות מתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
כדי להפוך את הרוטב: בקערה גדולה, לטאטא את הבצל הירוק, סוכר, מיונז, פפריקה מתוקה, חרדל הקרקע, חומץ תפוחים יחד. טעם ולאחר מכן מתבלים במלח וכמה טחנות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
אבקת חרדלאבקת חרדל
פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
12
הסר ומפזרים את פרושוטו הפריך מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו