קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח אדמה קרמי וסלט פרושוטו

תפוח אדמה קרמי וסלט פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה קרמי סלט פרושוטו. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פרושוטו, שמן זית, חרדל אבן הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תפוח אדמה קרמי וסלט פרושוטו, פרושוטו וסלט קרוטטין עם ויניגרט שמנת Lardon, ו סלט האביב עם סלק, פרושוטו & קרם בצל רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הסלט: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברשת תבנית אפייה עם שמן הזית ולארגן את הפרושוטו בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד השומן הוא שניתנו ואת prosciutto הוא פריך, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר את prosciutto מתלה ולתת מגניב לחלוטין, ואז לשבור לחתיכות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5
בינתיים, למלא סיר גדול עם מים קרים; להוסיף את תפוחי האדמה וקורט של מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק מזלג מכרז, על 15 דקות. (תפוחי האדמה ימשיכו לבשל כאשר אתה מסיר אותם מהמים, ואתה לא רוצה סלט תפוחי אדמה רגשני!)
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים במסננת, ולאחר מכן מניחים את המסננת מעל הסיר שעכשיו ריק, את החום, כדי לאפשר את הלחות העודפת להתאדות מתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הפוך את הרוטב: בקערה גדולה, לטאטא את המיונז, בצל ירוק, סוכר, פפריקה, חרדל וחומץ. טעם ולאחר מכן מתבלים במלח וכמה טחנות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את תפוחי האדמה לקערה עם הרוטב בעדינות לזרוק. מקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מפזרים את פרושוטו פריך על גבי לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
10
צילום: אנה ויליאמס