קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

תפוח אפוי וקרמבל טופי

תפוח אפוי וקרמבל טופי
תפוח אפוי & טופי קראמבל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צימוקים, שקדים, קמח, סוכר muscovado. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: טופי תפוחים קראמבל, פרוסות תפוח אפויות עם חמאת בוטנים קראמבל, ו קראמבל תפוחים.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים הכל עבור שכבת התפוח, למעט מיץ לימון ותפוחים, לתוך קערה ומיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות עד החמאה נמסה והסוכר הוא סירופ. לזרוק את התפוחים ומיץ לימון, ולאחר מכן כפית לתבנית אפייה בינונית, מוודא פירות יבשים מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לשפשף את הקמח והחמאה יחד, תחילה לפירורים עדינים, ואז להמשיך עד שהתערובת יוצרת גושים גדולים יותר, קצת כמו בצק ביסקוויט מחוספס. מערבבים את הסוכר, שיבולת שועל ושקדים. פזר על הפרי, ואז לכסות בנייר כסף ואופים עבור 1 שעה, הסרת רדיד עבור 30 דקות הסופי, עד הזהב מבעבע. לנוח 10 דקות, ולאחר מכן לשרת עם פודינג או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קראמבל עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.