קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

תפוח אפוי וקרמבל טופי

תפוח אפוי וקרמבל טופי
תפוח אפוי & טופי קראמבל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צימוקים, שקדים, קמח, סוכר muscovado. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: טופי תפוחים קראמבל, פרוסות תפוח אפויות עם חמאת בוטנים קראמבל, ו קראמבל תפוחים.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שים הכל עבור שכבת התפוח, למעט מיץ לימון ותפוחים, לתוך קערה ומיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות עד החמאה נמסה והסוכר הוא סירופ. לזרוק את התפוחים ומיץ לימון, ולאחר מכן כפית לתבנית אפייה בינונית, מוודא פירות יבשים מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לשפשף את הקמח והחמאה יחד, תחילה לפירורים עדינים, ואז להמשיך עד שהתערובת יוצרת גושים גדולים יותר, קצת כמו בצק ביסקוויט מחוספס. מערבבים את הסוכר, שיבולת שועל ושקדים. פזר על הפרי, ואז לכסות בנייר כסף ואופים עבור 1 שעה, הסרת רדיד עבור 30 דקות הסופי, עד הזהב מבעבע. לנוח 10 דקות, ולאחר מכן לשרת עם פודינג או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קראמבל עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.