תפוח אפוי מלא בצימוקים
תפוח אפוי מלא בצימוקים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון, סירופ מייפל, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו תפוח אפוי מלא תאריך, תפוח אפוי וקומפוט צימוקים, ו אפוי תפוח-צימוקים מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צימוקים בקערה חסינת חום ושופכים עליהם מים רותחים. אפשר להם להשרות עד שמנמן (זמן יהיה תלוי בגיל הצימוקים שלך) ולהישאר בשריית נוזל עד שאתה מוכן לבשל. לשטוף תפוח ולהסיר את רוב הליבה, עוזב על 1/4 אינץ ' בתחתית.
הסר רצועה דקה של קליפת סביב החלל.
מניחים את התפוח לתוך מיקרוגל עמוק בטוח אפייה או קערה.
מפזרים בפנים קצת קינמון וממלאים בצימוקים סחוטים.
יוצקים כפית של מים השריית על הצימוקים ולטפטף את הסירופ על הצימוקים ואת החלק העליון של התפוח. מיקרוגל, חשוף, על כוח גבוה עד אפל מכרז, 3-5 דקות, בדיקה עם מזלג לאחר 3 דקות. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה. (זהירות: בפנים יכול להיות חם מאוד, אז לתת להם להתקרר לפני האוכל.)