תפוח, גבינת עיזים ופיצה פקאן
תפוח, גבינת עיזים, ופיצה פקאן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, פיצה עם שש גרעינים, גבינת עיזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגס, פקאן, ופיצה גבינת עיזים (פרוסה מתוקה), תפוח-פיצה גבינת עיזים, ו תפוח, גבינת עיזים ופקאן-צלעות חזיר ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מסדרים פרוסות תפוח באופן שווה על פני פיצה קרום; העליון עם גבינה.
מפזרים קורנית באופן שווה על גבינות.
אופים ב 450 במשך 8 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.
שלב שמן הבא 3 מרכיבים (דרך דבש) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
הוסף ארוגולה; לזרוק בעדינות מעיל.
מפזרים אגוזי פקאן באופן שווה על פיצה; העליון עם תערובת ארוגולה.
חותכים פיצה לתוך 6 טריזים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון