תפוח, גבינת עיזים וצלעות חזיר ממולא פקאן
תפוח, גבינת עיזים וצלעות חזיר ממולא פקאן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 7 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו גזע גבינת עיזים שנבחר במיוחד, רוזלנד חצי חזיר ירך, תפוחים סמית סבתא, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו תפוח, גבינת עיזים ופקאן-צלעות חזיר ממולאות, תרד וגבינת עיזים ממולאים צלעות חזיר, ו חמוציות-פקאן ממולא צלעות חזיר & תפוח-גזר לבן מחית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את ירך החזיר לצלעות עבות 1 אינץ'.
בסיר בינוני, להביא 4 כוסות מים, מיץ לימון, דבש 1/2 כפית מלח לרתיחה במשך 2 דקות.
הסר מהחום, להוסיף 2 כוסות מים קרים.
יוצקים את המלח לתוך מיכל פלסטיק גדול מספיק עבור הצלעות.
הוסף את הצלעות, מלח בן לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה ואופים במשך 5 דקות או עד חום זהוב.
עבור המילוי: במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיפים את פרוסות התפוח, סוכר חום, 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות.
מוסיפים את הפקאנים הקצוצים וגבינת העז.
חותכים כל קוצצים אופקית כדי ליצור חור גדול עבור המילוי.
כפית את המילוי לתוך הצלעות. מתבלים כל קוצצים במלח ופלפל לפי הטעם.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לצרוב כל קוצצים בשמן זית כתית נוספת.
מניחים צלעות על תבנית אפייה ואופים במשך 20-30 דקות עד שהטמפרטורה הפנימית היא 155-160 מעלות F.