Apple ו-Blackberry Kuchen עשויים להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, סוכר, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: Apple ו-Blackberry Kuchen, תפוח קוצ'ן, ו תפוח קוצ'ן.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 13 על ידי 9 אינץ ' ג ' לירול פאן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
יוצקים 2 1/4 כוסות קמח בקערה עם מלח, סוכר ושמרים. בקערה אחרת, להכות את הביצים ולהוסיף אותם, עם תמצית וניל, גרידת לימון וקינמון, לחלב הפושר. מערבבים את החומרים הנוזליים לתוך החומרים היבשים כדי להפוך את הבצק רך בינוני, להיות מוכן להוסיף יותר קמח לפי הצורך. אני בדרך כלל להשתמש על 2 1/3 כוסות בסך הכל, אבל ממליץ לך להתחיל עם כמות קטנה יותר: רק להוסיף יותר לפי הצורך. לעבוד בחמאה הרכה ללוש ביד במשך כ 10 דקות או חצי זמן זה על ידי מכונה. כאשר הבצק מוכן הוא ייראה חלק וקפיצי: זה פתאום נראה לנפח את החיים מבריק.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
כסף ללא נעליים
יכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לכסות עם מגבת מטבח ולהשאיר עד הוכפל בגודל (1 שעה עד 1 שעה 15 דקות). או לעזוב לעלות לאט במקום קר בן לילה. ואז אגרוף למטה ולחץ לקו מחבת ג 'לירול מדידה 13 על ידי 9 אינץ'. אתה אולי חושב שזה לא הולך למתוח כדי להתאים, אבל זה יהיה, אם כי ייתכן שיהיה עליך לתת לו לנוח במשך 10 דקות בערך באמצע מתיחה, במיוחד אם הבצק היה עלייה קרה. כאשר הוא לחוץ על המחבת, להשאיר אותו לנוח במשך 15 עד 20 דקות ולאחר מכן מברשת עם תערובת ביצה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לקלף ולקצוץ את התפוח ולזרוק אותו בקערה עם האוכמניות ואת ההתלהבות מחצי הלימון האחר. מניחים את הקערה בצד לכמה דקות שנדרש כדי להפוך את ציפוי הקרמבל.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובה
לשימור,
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שים את הקמח, שקדים טחונים וקינמון בקערה בינונית, מערבבים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה הקרה, חתוכה לקוביות. באמצעות קצות האצבעות שלך - מדד וליטוף באמצע את רפידות בשרניות של clumpy שלך (זה תערובת חמאתי מאוד) שיבולת שועל. מזלג בסוכרים ושקדים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייה
שקדים פרוסים
יכול דיאט קרם סודה
שיבולת שועל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מגלגלים את הפרי על הבצק שטוף הביצה ואז מפזרים את הקרמבל על גבי זה. מכניסים לתנור במשך 15 דקות, ואז פונים למטה ל 350 מעלות F ומבשלים עוד 20 דקות בערך, עד שהבצק מתנפח וזהוב בקצוות המתנשאים שלו והקרמבל מוגדר; אל תצפה שזה יהיה פריך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור, ואם אתה יכול, לחכות 5 דקות בערך לפני חיתוך אותו ללוחות תאוות בצע-סיפוק.