תפוח חם וסלט גבינת עיזים
תפוח חם סלט גבינת עיזים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו לכם מצעים בלגיים, פלפל, גרגיר הנחלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט עם גבינת עיזים חמה, סלט גבינת עיזים חם, ו סלט גבינת עיזים חם.
הוראות
באמצעות צנצנת זכוכית עם מכסה הדוק, לשלב את החומץ, חרדל, שום, מלח ופלפל, ולנער היטב כדי להתמזג.
מוסיפים את השמן והפטרוזיליה ומנערים.
על 4 צלחות, לסדר את העלים endive כמו חישורים סביב כל צלחת. מסדרים את גרגיר הנחלים או התרד במרכז. מחממים את broiler, ומסדרים את התפוחים פרוסים מעט חופפים ב 4 צורות מאוורר, מקום במחבת broiler.
חותכים את הגבינה ל 4 פרוסות העליון כל מאוורר תפוח עם פרוסות גבינה. צלייה עד הזהב במשך כ 5 דקות. באמצעות מרית, בזהירות למקם את פרוסות תפוח וגבינה על גבי endive.
לטפטף את הרוטב על הסלטים ומפזרים אגוזי מלך.