תפוח-כרוב רוטב דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מיץ תפוחים, סלרי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גזר, כרוב, וסלט תפוחים עם רוטב ליים כמון, כרוב תפוח כרוב עם רוטב שמנת פרג, ו כרוב אדום עם רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פרוסות לחם בשכבות בודדות על 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד כמעט פריך, באמצעות שני המדפים בתנור. לקרוע לחם לחתיכות קטנות, ולמקם בקערה 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מביאים 8 כוסות מים לרתיחה בתנור הולנדי; מוסיפים כרוב, ומבשלים, חשוף, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מסננים ומיד להפעיל מים קרים על כרוב; להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מוסיפים ללחם בקערה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מבשלים תפוח, בצל, סלרי ושום בחמאת כוס 1/4 במחבת גדולה על חום בינוני 10 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.