תפוח-כרוב רוטב
תפוח-כרוב רוטב דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מיץ תפוחים, סלרי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גזר, כרוב, וסלט תפוחים עם רוטב ליים כמון, כרוב תפוח כרוב עם רוטב שמנת פרג, ו כרוב אדום עם רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות לחם בשכבות בודדות על 2 גיליונות אפייה.
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד כמעט פריך, באמצעות שני המדפים בתנור. לקרוע לחם לחתיכות קטנות, ולמקם בקערה 4 ליטר.
מביאים 8 כוסות מים לרתיחה בתנור הולנדי; מוסיפים כרוב, ומבשלים, חשוף, 3 דקות.
מסננים ומיד להפעיל מים קרים על כרוב; להתייבש עם מגבות נייר.
מוסיפים ללחם בקערה, ומניחים בצד.
מבשלים תפוח, בצל, סלרי ושום בחמאת כוס 1/4 במחבת גדולה על חום בינוני 10 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תערובת תפוחים לכרוב; מערבבים במלח ופלפל.
יוצקים סיידר ומרק על תערובת לחם, משליכים בעדינות. תערובת כפית לתוך חמאה 13" x 9" צלחת אפייה; טפטוף עם נשאר 1/4 כוס חמאה מומסת.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 40 דקות או עד השחמה קלה.