קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

תפוח מקורמל-פאי פקאן עם קלבדוס

תפוח מקורמל-פאי פקאן עם קלבדוס
עוגת תפוחים-פקאן מקורמל עם קלבדוס היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 45 דקות. לך לחנות ותביא קלבדוס, סוכר, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סוכר מתובל ועוגות תפוחים מקורמלים עם קרם קלבדוס, קרמל-עוגת תפוחים פקאן, ו טארט אפל וקלבדוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 7 דקות, או עד קלוי קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
להעביר לצלחת ולתת מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
במחבת nonstick גדולה, להמיס 4 כפות של החמאה עם הסוכר מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיף את התפוחים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6
מוסיפים את הקלבדוס ומבשלים עד שהתאדה.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
7
בואו מגניב.
8
בקערה גדולה, לשלב את הסוכר החום עם סירופ תירס, קמח וחמאה מותכת מקורר להכות עד חלקה. מקציפים את הביצים והוניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
כפית את התפוחים מקורמלים לתוך קליפות פאי בריזה Pte ויוצקים את פודינג על גבי. לפזר את פקאן על רפרפת, קלות לחיצה עליהם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
10
אופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 1 שעה, או עד הקרום הם זהובים ואת פודינג מוגדר. מכסים את הקרום באופן רופף עם נייר אם הם חומים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
תן לפשטידות להתקרר על מתלה תיל לפני חיתוך לתוך טריזים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
הפוך קדימה: הפשטידות ניתן בקירור בין לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
13
מגישים עם: קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)