קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות20
ציון בריאות34
מגזין

תפוח מרווה מזוגגת הודו שלם בגריל עם תפוחים בגריל

תפוח מרווה מזוגגת הודו שלם בגריל עם תפוחים בגריל
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? תפוח מרווה מזוגג צלוי הודו שלם עם תפוחים בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, סראנו צ'ילה, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כריכי עוף בגריל עם פסטו מרווה ותפוחים, הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים, וסיידר תפוחים רוטב, ו הודו בגריל Spatchcocked עם חמאה מרווה Baste (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
שמן חום בסיר בינוני על הסורגים של הגריל או על מבער.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את סראנו צ ' ילה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
6
מוסיפים את החומץ והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס. מערבבים את התפוחים הקצוצים ומבשלים עד שהתפוחים רכים והתערובת מעובה מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
8
מניחים את תערובת התפוח במעבד מזון ומוסיפים את המרווה. דופק עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לשימור,לשימור,
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
10
יש מחבת טפטוף גדולה מלאה עם קצת מים הממוקמים מתחת שבו ההודו יוצב על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מברישים את כל טורקיה בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל ההודו מכל הצדדים עד חום זהוב. להפחית את החום של הגריל בינוני כדי לשמור על טמפרטורה קבועה של 350 מעלות f. לבשל טורקיה עד מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 170 עד 175 מעלות F. להתחיל לצחצח את טורקיה כולה עם זיגוג תפוח במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לשימור,לשימור,
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
הסר מן הגריל מברשת עם יותר של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
תן לנוח 15 דקות לפני חיתוך. גריל תפוחים פרוסים במשך 2 עד 3 דקות בכל צד ומגישים עם טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים