תפוח מתובל-שיבולת שועל פקאן
שיבולת שועל תפוח פקאן מתובל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 265 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מיץ תפוחים, סוכר קינמון, תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. מתכונים דומים: דלעת מתובל עוגיות שיבולת שועל פקאן, עוגיות שיבולת שועל תפוחים מתובל, ו שיבולת שועל אפויה תפוח חמוציות מתובל.
הוראות
לבשל אגוזי פקאן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן, 5 עד 6 דקות או עד קלוי.
הסר פקאן, ולנגב את התנור ההולנדי נקי.
להביא מיץ, חלב, הבא 3 מרכיבים לרתיחה בתנור הולנדי על חום גבוה; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. מערבבים בסוכר קינמון, וניל, ופקאנים קלויים.