תפוח-עוגת גזר פקאן
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לכם ביצים, סיידר תפוחים רוטב קרמל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גזר פקאן, רול עוגת פקאן וגזר, ו עוגת גזר פקאן חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 1 1/3 כוסות אגוזי פקאן קלויים לתוך 2 היטב חמאה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'; לנער את המעיל התחתון ואת הצדדים של מחבתות.
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים.
מערבבים יחד ביצים ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח, ערבוב רק עד מעורבב. מקפלים תפוחים, גזר, ונותר 1 כוס פקאן.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
מניחים שכבת עוגה 1, צד פקאן למטה, על צלחת הגשה.
מורחים העליון של שכבת עוגה עם 2/3 כוס סיידר תפוח רוטב קרמל; העליון עם הנותרים שכבת העוגה, בצד פקאן למטה.
מורחים ציפוי מסקרפונה מעל העוגה.
טפטוף 2 כפות. סיידר תפוחים עם רוטב קרמל על ציפוי, ורוטב מערבולת לציפוי.