הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם מלח, תמצית רום, תמצית רום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו קינמון-פודינג לחם תפוחים, פודינג לחם קינמון תפוח, ו פודינג לחם קינמון תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לטאטא יחד ביצים, חלב, תמצית רום, מלח, וסוכר חום. מערבבים לחם צימוקים, מילוי עוגה, צימוקים, מנות שיבולת שועל עד קוביות לחם לחים. תרסיס 9 על ידי 12 אינץ ' תבנית אפייה עם תרסיס מחבת לשפוך את התערובת לתוך המנה. להפריש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צימוקים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 עד 1-1/3 כוסות מים
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
תמצית רום
שיבולת שועל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אופים פודינג עד שהוא עלה, השחמה, וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, על 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
4
לקבלת רוטב: לשלב את כל החומרים בקערה להתמזג עם מערבל יד עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מגישים לחם עם מנה של רוטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש.