הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם מלח, תמצית רום, תמצית רום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו קינמון-פודינג לחם תפוחים, פודינג לחם קינמון תפוח, ו פודינג לחם קינמון תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לטאטא יחד ביצים, חלב, תמצית רום, מלח, וסוכר חום. מערבבים לחם צימוקים, מילוי עוגה, צימוקים, מנות שיבולת שועל עד קוביות לחם לחים. תרסיס 9 על ידי 12 אינץ ' תבנית אפייה עם תרסיס מחבת לשפוך את התערובת לתוך המנה. להפריש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צימוקים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
תמצית רום
שיבולת שועל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
אופים פודינג עד שהוא עלה, השחמה, וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, על 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
4
לקבלת רוטב: לשלב את כל החומרים בקערה להתמזג עם מערבל יד עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מגישים לחם עם מנה של רוטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש.