קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

תפוח-פודינג לחם קינמון עם רוטב ג'ינג'ר אייל

תפוח-פודינג לחם קינמון עם רוטב ג'ינג'ר אייל
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם מלח, תמצית רום, תמצית רום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו קינמון-פודינג לחם תפוחים, פודינג לחם קינמון תפוח, ו פודינג לחם קינמון תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לטאטא יחד ביצים, חלב, תמצית רום, מלח, וסוכר חום. מערבבים לחם צימוקים, מילוי עוגה, צימוקים, מנות שיבולת שועל עד קוביות לחם לחים. תרסיס 9 על ידי 12 אינץ ' תבנית אפייה עם תרסיס מחבת לשפוך את התערובת לתוך המנה. להפריש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צימוקיםלחם צימוקים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
כָּתֵףכָּתֵף
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
תמצית רוםתמצית רום
שיבולת שועלשיבולת שועל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אופים פודינג עד שהוא עלה, השחמה, וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, על 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
לקבלת רוטב: לשלב את כל החומרים בקערה להתמזג עם מערבל יד עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מגישים לחם עם מנה של רוטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו