תפוח פריך עם ציפוי שיבולת שועל
. מתכונים דומים: תפוח אפוי עם ציפוי פריך, תפוח פריך עם ציפוי פקאן, ו תפוח-שזיף פריך עם ציפוי אגוזי לוז.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לזרוק תפוחים עם סוכר לבן 1/2 כפית קינמון בקערה בינונית מעיל; לשפוך לתוך צלחת אפייה מרובע 9 אינץ'.
מערבבים סוכר חום, שיבולת שועל, קמח, 1 כפית קינמון בקערה נפרדת. השתמש חותך מאפה או 2 מזלגות כדי לרסק חמאה קרה לתערובת שיבולת השועל עד לתערובת דומה פירורים גסים; להפיץ על התפוחים לקצוות של צלחת האפייה. ללטף את ציפוי בעדינות עד אפילו.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב וצדדים מבעבעים, כ 40 דקות.