תפוח-צ'דר-מרק סקווש
מרק תפוחים-צ'דר-סקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 617 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-74 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח, גבינת צ'דר חדה, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: מרק סקווש בקארי עם תפוח וצ'דר נמס, תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל, ו מרק דלורית צ'דר מעושן.
הוראות
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני נמוך ומוסיפים את הבצל, תפוחים, תפוחי אדמה וסקווש. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהבצל רך, כ -8 דקות. מערבבים את המרווה והקמח.
מוסיפים את סיידר ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד מעובה.
מוסיפים את המרק והחלב, מכסים ומביאים לרתיחה; מפחיתים לרתיחה ומבשלים, מערבבים, עד שתפוח האדמה רך, 8 עד 10 דקות.
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף את prosciutto ומבשל עד פריך, מפנה מדי פעם, על 2 דקות.
מוסיפים את הגבינה למרק ומערבבים על חום בינוני-נמוך עד מומס. מחית בבלנדר בקבוצות עד חלקה; העונה עם מלח ופלפל.
מקשטים עם פרושוטו, יותר גבינה וערית, אם משתמשים.