תפוח קוצ'ן
אם יש לכם ביצה, ריבת משמש, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תפוח קוצ'ן, קראן-תפוח קוצ'ן, ו ארוחת בוקר תפוח קוצ'ן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. חמאה מחבת טארט 10 אינץ ' ולהניח בצד. בקערה הגדולה של מערבל חשמלי, שמנת החמאה והסוכר במהירות גבוהה. נמוך עד בינוני ולהוסיף את הביצה.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה.
מערבבים עד משולב באופן מלא. הבצק יהיה רך מאוד. עם אצבעות מקורנות, לדחוף את הבצק לתוך מחבת טארט כדי ליצור קרום אפילו. מסדרים את התפוחים במעגלים קונצנטריים, ואז מפזרים את הקינמון ואת הסוכר שנותר.
אופים במשך 50 דקות או עד הקרום יש השחמה.
בואו מגניב. בינתיים, בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, לשלב את ריבת משמש ומיץ לימון, ערבוב אותם לתוך נוזל דק.
הסר מהחום והמברשת בעדינות על כל קוצ ' ן.
מגישים רגיל או עם גלידת וניל.