קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח קוצ'ן

תפוח קוצ'ן
אם יש לכם ביצה, ריבת משמש, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תפוח קוצ'ן, קראן-תפוח קוצ'ן, ו ארוחת בוקר תפוח קוצ'ן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 F. חמאה מחבת טארט 10 אינץ ' ולהניח בצד. בקערה הגדולה של מערבל חשמלי, שמנת החמאה והסוכר במהירות גבוהה. נמוך עד בינוני ולהוסיף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים עד משולב באופן מלא. הבצק יהיה רך מאוד. עם אצבעות מקורנות, לדחוף את הבצק לתוך מחבת טארט כדי ליצור קרום אפילו. מסדרים את התפוחים במעגלים קונצנטריים, ואז מפזרים את הקינמון ואת הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים במשך 50 דקות או עד הקרום יש השחמה.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו מגניב. בינתיים, בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, לשלב את ריבת משמש ומיץ לימון, ערבוב אותם לתוך נוזל דק.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום והמברשת בעדינות על כל קוצ ' ן.
7
מגישים רגיל או עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך