תפוח רוגלך
תפוח Rugelach הוא צמחוני ומספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, חמאה, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו Rugelach חמאת תפוחים, תפוח דבש Rugelach, ו חמאת תפוחים קקאו ניב רוגלך (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון עד הבצק משאיר צדדים של קערה. מחלקים בצק ל 8 מנות, בעיצוב כל חלק לכדור. לעטוף בנפרד בניילון נצמד, ולהירגע לפחות 1 שעה.
להמיס 1/4 כוס חמאה או מרגרינה במחבת גדולה; להוסיף 4 תפוחים סמית סבתא, קלופים קצוץ דק, ו 1 כוס סוכר. לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 עד 7 דקות או עד התערובת היא עבה וזהב.
הסר חלק בצק 1, ולהתגלגל למעגל 8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
התפשטות עם 1/4 כוס של תערובת תפוח, משאיר מעגל 2 אינץ ' של בצק חשוף במרכז.
מפזרים תערובת עם 2 כפות פקאן.
חותכים מעגל ל 8 טריזים, ולהפשיל טריזים, החל בקצה רחב.
מקום, בצד הצביע למטה, על תבנית אפייה משומנת קלות, מתעקל לצורת סהר. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו, תערובת תפוחים, פקאנים.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים על כל סהר.
אופים ב 375 במשך 15 עד 20 דקות או עד הזהב.