לקלף תפוחי אדמה, העברה לקערה גדולה של מים קרים כמו קלופים (כדי למנוע בראונינג). עבודה עם 1 תפוחי אדמה בכל פעם, לחתוך רסיס דק לאורכו מ 1 צד של תפוח אדמה עם סכין חיתוך חדה כדי להפוך אותו לעמוד שטוח על קרש חיתוך, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הנח מקלות אכילה או כפיות במקביל זה לזה על קרש חיתוך ולסדר תפוחי אדמה לאורכו ביניהם. החזקת מקלות אכילה נגד תפוחי אדמה, לעשות חתכים לרוחב, 1/8 אינץ ' בנפרד, עד מקלות אכילה (לא לחתוך את כל הדרך למטה כדי מקלות אכילה על קצוות צרים של תפוחי אדמה או פרוסות תיפול). החזירו את תפוחי האדמה למים לאחר החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שורה תחתונה של תבנית אפייה רדודה (1 אינץ ' עמוק) עם קלף, ואז קלף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4
מסננים תפוחי אדמה ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מברשת תפוחי אדמה בכל רחבי עם 2 כפות חמאה (סך), ולאחר מכן לארגן תבנית אפייה ומפזרים מלח. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים תפוחי אדמה עד למכרז בלבד, 40 עד 45 דקות, ולאחר מכן להסיר נייר ואופים עד למכרז, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מטאטא Preheat.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מברשת תפוחי אדמה עם 2 כפות חמאה, ואז מפזרים פירורי לחם ומטגנים על 5 סנטימטרים מהחום עד הזהב, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
טפטוף עם הנותרים 2 כפות חמאה לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
9
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1
Potatoes can be peeled and cut 1 hour before baking and kept in cold water.