לקלף תפוחי אדמה, העברה לקערה גדולה של מים קרים כמו קלופים (כדי למנוע בראונינג). עבודה עם 1 תפוחי אדמה בכל פעם, לחתוך רסיס דק לאורכו מ 1 צד של תפוח אדמה עם סכין חיתוך חדה כדי להפוך אותו לעמוד שטוח על קרש חיתוך, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
הנח מקלות אכילה או כפיות במקביל זה לזה על קרש חיתוך ולסדר תפוחי אדמה לאורכו ביניהם. החזקת מקלות אכילה נגד תפוחי אדמה, לעשות חתכים לרוחב, 1/8 אינץ ' בנפרד, עד מקלות אכילה (לא לחתוך את כל הדרך למטה כדי מקלות אכילה על קצוות צרים של תפוחי אדמה או פרוסות תיפול). החזירו את תפוחי האדמה למים לאחר החיתוך.
מברשת תפוחי אדמה בכל רחבי עם 2 כפות חמאה (סך), ולאחר מכן לארגן תבנית אפייה ומפזרים מלח. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים תפוחי אדמה עד למכרז בלבד, 40 עד 45 דקות, ולאחר מכן להסיר נייר ואופים עד למכרז, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
מטאטא Preheat.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גרוטאות טריות
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ
7
מברשת תפוחי אדמה עם 2 כפות חמאה, ואז מפזרים פירורי לחם ומטגנים על 5 סנטימטרים מהחום עד הזהב, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
טפטוף עם הנותרים 2 כפות חמאה לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גרוטאות טריות
9
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
1
Potatoes can be peeled and cut 1 hour before baking and kept in cold water.