תפוחי אדמה אדומים בגריל ובצל
תפוחי אדמה אדומים בגריל ובצל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שום, בצל, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בצל אדום כבוש, תפוחי אדמה בגריל ובצל, ו תפוחי אדמה בגריל ובצל עם עשבי תיבול (עטוף בנייר כסף) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל ומברישים עם מברשת גריל מתכת כדי לשחרר כל crud ופיח. לאחר הגריל כבר מוברש, להפעיל מגבת משומנת על הגריל להרים כל crud משוחרר.
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה ובצל יחד עם רוזמרין, שום, פלפל אדום מרוסק, מלח, לפי הטעם, וקצת שמן זית. נסה לשמור על הבצלים יחד בסבבים, הם יתפרק תוך צלייה אבל לנסות ולשמור אותם יחד זמן רב ככל האפשר; זה פשוט עושה את הדברים קלים יותר.
מסדרים את תפוחי האדמה והבצל על הגריל שחומם מראש. לאחר תפוחי האדמה פיתחו סימני גריל מקסים, לסובב אותם רבע סיבוב כדי ליצור דפוס crosshatch יפה, (אל תדאג הבצל, הם מתפרקים ואתה לא רואה את הסימנים). הפוך את תפוחי האדמה וחזור על התהליך, להפוך את הבצלים מעל לבשל את הצד השני גם כן. מבשלים את תפוחי האדמה והבצל עד שהם רכים כל הדרך, על 8 עד 10 דקות בכל צד.
הסר מן הגריל לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
מי ידע שאתה יכול לצלות תפוח אדמה!