קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

תפוחי אדמה אדומים קלויים דבש

תפוחי אדמה אדומים קלויים דבש
אם יש לכם דבש, חרדל, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים צלויים בדבש עם דבש-מטבל קינמון, תפוחי אדמה אדומים קלויים דבש, ו תפוחי אדמה מתוקים צלויים בדבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעיל קל צלחת אפייה 11x7 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת בצלחת מוכנה, העליון עם בצל. בקערה קטנה, לשלב חמאה מומסת, דבש, חרדל, מלח ופלפל; רסס על תפוחי אדמה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
חרדלחרדל
חמאהחמאה
דבשדבש
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
אופים בתנור 375 מעלות f שחומם מראש (190 מעלות C) במשך 35 דקות או עד למכרז, תוך ערבוב באמצע זמן הבישול.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור