תפוחי אדמה, אורז וקישואים אופים
אופים תפוחי אדמה, אורז וקישואים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלכם. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מכלמתכונים יש 4 אוהדים. ראש לחנות לאסוף קישואים, מלח ופלפל טחון, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: קישואים ואופים תפוחי אדמה, בטטה ספירלית וקישואים אופים עם גבינת עיזים, ו סמוקי בטטה פירה תפוחי אדמה לאפות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בכ - 1 כף שמן זית.
מערבבים בקערה עגבנייה, בצל, שום ופטרוזיליה.
מניחים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה בתחתית תבנית האפייה המוכנה; מפזרים כ -1 / 4 את תערובת העגבניות, המלח, הפלפל וכל האורז. המשיכו בשכבות עם תפוחי אדמה, קישואים, תערובת עגבניות, מלח, פלפל וטפטוף שמן זית, והסתיימו בשכבת תפוחי אדמה.
יוצקים רק מרק ירקות מספיק כדי לכסות את האורז.
מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן מעל שכבת תפוחי האדמה העליונה. כיסוי צלחת עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות.
מסירים נייר אלומיניום ואופים עד שהחלק העליון מזהיב וקרום, כ -10 דקות נוספות.