תפוחי אדמה אלפרדו
המתכון אלפרדו תפוחי אדמה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 349 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב אלפרדו, פלפל, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תפוחי אדמה אלפרדו, תפוחי אדמה אלפרדו, ו תפוחי אדמה ברוטב אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג ומניח על צלחת מיקרוגל בטוח. מיקרוגל על גבוה במשך 4-1 / 2 דקות או עד מכרז. אפשר לתפוחי אדמה להתקרר מעט.
בינתיים, בקערה, לשלב את רוטב אלפרדו, אבקת שום, פלפל וקורנית. מערבבים בגבינת צ ' דר 1/2 כוס וגבינת מוצרלה.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. לגרוף את עיסת ולהוסיף לתערובת הרוטב; לערבב היטב. כף לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מפזרים גבינת צ ' דר שנותרה. מיקרוגל על גבוה במשך 45 שניות או עד גבינה מותכת.