תפוחי אדמה אנה עם בייקון ורומנו
תפוחי אדמה אנה עם בייקון ורומנו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שיני שום, אפיית תפוחי אדמה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: Pommes אנה (תפוחי אדמה אנה), שני תפוחי אדמה אנה, ו הטוב משני העולמות תפוחי אדמה אנה.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר. שמור 2 כפות טפטוף, ולהניח בצד.
מוסיפים בצל, פלפל ושום למחבת; מטגנים 3 דקות או עד למכרז.
מוסיפים תערובת בצל לבייקון.
הוסף את טפטופים שמורים למחבת. מסדרים שליש פרוסות תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת; מפזרים 1/4 מלח כפית.
מורחים חצי תערובת בצל על פרוסות תפוחי אדמה; מפזרים 2 כפות גבינה. חזור על הנוהל עם פרוסות תפוחי אדמה שנותרו, מלח, תערובת בצל, וגבינה, מסתיים עם פרוסות תפוחי אדמה.
מעיל קל 1 צד של נייר עם ספריי בישול. מכסים את המחבת בנייר כסף, צד מצופה למטה.
אופים ב 375 במשך 45 דקות.
מניחים מחבת כבדה אטומה על גבי נייר כסף.
אופים 55 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
הסר מחבת מהתנור; מגניב 20 דקות על מתלה תיל. לחשוף בעדינות לשחרר תפוחי אדמה מחבת עם מרית; הפוך על צלחת הגשה.