תפוחי אדמה אפויים בגריל
תפוחי אדמה אפויים בגריל עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 100 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, שלם 30, וטבעוני דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, פלפל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה 'אפויים' בגריל, תפוחי אדמה אפויים פעמיים בגריל, ו תפוחי אדמה אפויים בגריל קל.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה כ -10 דקות, או עד שהם רכים.
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
מסננים תפוחי אדמה וזורקים עם שמן זית, פלפל שחור, רוזמרין ומלח לפי הטעם.
מניחים את תפוחי האדמה בצד העור כלפי מטה על אש עקיפה על הגריל ושומרים נוזלים. גריל במשך כ 15 דקות.
מוציאים תפוחי אדמה לצלחת הגשה ומפזרים את תערובת שמן הזית השמורה.