תפוחי אדמה אפויים בשני גוונים
שני טון תפוחי אדמה אפויים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עירית, חלב, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו תפוחי אדמה צלויים בשני גוונים, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, ו עוגת גבינה דו-טונית (מתכונים דומים).
הוראות
פירס ראסט ובטטות עם מזלג.
אופים ב 400° במשך 60-70 דקות או עד למכרז. הניחו בטטות בצד.
חותכים שליש מהחלק העליון של כל תפוח אדמה russet; לגרוף את עיסת, עוזב עורות שלמים.
מניחים עיסת בקערה; מחית עם 1/3 כוס שמנת חמוצה, חלב, גבינה, 2 כפות עירית ו 3/4 כפית מלח. תניח בצד.
חותכים את הקצה של כל בטטה; לגרוף את עיסת, עוזב עורות שלמים. עיסת מחית עם שמנת חמוצה נותרת, עירית ומלח. תערובת חומר לתוך חצי של כל עור תפוחי אדמה; כפית תפוחי אדמה חלודה מילוי לחצי השני.
אופים ב 350° במשך 15-20 דקות או עד מחומם דרך.