תפוחי אדמה אפויים טעונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה אפויים טעונים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 209 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת פטה, גבינת שמנת 3 פחות שמנה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים, טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב במקצת.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו; לגרוף את עיסת לקערה גדולה, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'. עיסת מאש עם מחית תפוחי אדמה.
מוסיפים חלב וגבינת שמנת לפירה; מערבבים עם מקציף.
מוסיפים גבינת פטה, אורגנו, מלח ופלפל; מערבבים היטב. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך פגזים.
מניחים על תבנית אפייה; אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות בצל ירוק; למעלה עם בייקון.