תפוחי אדמה אפויים ממולאים בקרמל בצל
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תפוחי אדמה אפויים ממולאים בקרמל בצל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, שמנת, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הברזל אתה: בטטה וקרמל חשיש בצל עם ביצים אפויות, ברי ובצל בקרמל ממולאים המבורגרים, ו בצל קרמל וגבינת שמנת ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; לסדר על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל ב 10 דקות גבוהות או עד שנעשה, סידור מחדש של תפוחי אדמה לאחר 5 דקות.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו; לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'.
מערבבים עיסת תפוחי אדמה, 1/4 כוס גבינה, שמנת חמוצה, מלח ופלפל. תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה לתוך פגזים.
ממיסים חמאה במחבת בינונית ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל וסוכר; מטוגנים 8 דקות או עד להשחמה. מערבבים בשרי, ווסטרשייר, טימין, ושום; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. למעלה כל תפוח אדמה חצי עם כ 2 כפות תערובת בצל ו 1 כף גבינה. מסדרים חצאי תפוחי אדמה ממולאים על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד מחומם היטב.