תפוחי אדמה אפויים מפוארים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 203 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, חלב, פימינטוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלויים עם חמאה מהודרת, סירות תפוחי האדמה האפויות פעמיים של אמא שלי (גרסה מהודרת), ו אורז מפואר במחיר מפואר.
הוראות
1
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה; לשפשף בשמן אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
אופים ב 375 3 שעה או עד שהם רכים. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים כל תפוח אדמה לחצי לאורכו. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות. מחק שני חצאי קליפה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מומלץ: רוטב A1)
4
בקערה גדולה, עיסת מחית עם חמאה. מערבבים פנימה את החלב, השמנת החמוצה, המלח, הפלפל ומחצית הפימינטוס והעירית. כף לקליפות תפוחי אדמה.