תפוחי אדמה אפויים עם נקניק ורוטב ארוגולה
תפוחי אדמה אפויים עם נקניק ורוטב ארוגולה דורש כ 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 563 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר. אם יש לכם תפוחי אדמה אדומים אפויים, גבינת מסקרפונה, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 68%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים עם ארוגולה, בייקון ושמנת חמוצה, ריגטוני עם נקניק חריף - רוטב עגבניות וארוגולה, ו ריגטוני עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ארוגולה ופרמזן.
הוראות
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד לריכוך, כ -3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא ארומטי, כ -30 שניות.
מוסיפים את הנקניקיה ושוברים את הבשר לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' בעזרת כף עץ. מבשלים עד להשחמה ומבושלים, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את רוטב המרינרה והארוגולה. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד שהארוגולה נבלה, כ -2 דקות.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומערבבים עד שהתערובת יוצרת רוטב שמנת.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הפרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים חריץ בחלקו העליון של כל תפוח אדמה אפוי וסוחטים בעדינות את הקצוות ליצירת פתח בחלקו העליון. כף את רוטב הנקניקיות לכל תפוח אדמה.
הערה של קוק: לאפיית תפוחי האדמה:מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. עוטפים כל תפוח אדמה בנייר כסף ואופים עד שהם רכים, בערך 1 שעה. לבישול תפוחי האדמה במיקרוגל: בעזרת מזלג דוקרים את קליפות תפוחי האדמה בכל מקום.
מניחים 2 תפוחי אדמה בכל פעם על צלחת ארוחת ערב. מיקרוגל גבוה למשך 8 דקות. הופכים את תפוחי האדמה ומיקרוגל עד שהם רכים, עוד 6 עד 8 דקות.