תפוחי אדמה אפויים עם צ'ילי
תפוחי אדמה אפויים עם צ'ילי הם תוספת אמריקאית. מתכון זה מתאים ל-4 סועדים . מנה אחת מהמנה מכילה כ -28 גרם חלבון , 28 גרם שומן , וסך הכל 678 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לחנות וקנו בשר בקר טחון, חמאה, בצל ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלכם. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן . עם ציון Spoonacular של 75% , מנה זו טובה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , וצ'יפס גזר וצ'ילי מתוק אפוי .
הוראות
אפו תפוחי אדמה במיקרוגל או בתנור רגיל. במחבת, טחנו בשר בקר טחון; סננו.
מוסיפים בצל וקישואים; מטגנים עד שהבצל שקוף.
חממו את הצ'ילי בסיר; ערבבו פנימה את הבשר הטחון והירקות. פורסים את תפוחי האדמה האפויים; מוסיפים מעט חמאה אם רוצים. מניחים צ'ילי על כל תפוח אדמה ומעליהם גבינה, שמנת חמוצה וסלסה.