תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה צ'ייב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה צ'ייב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, חרדל מלא, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: שמנת חמוצה ' N 'תפוחי אדמה צ' ייב, (אור) שמנת חמוצה ותפוחי אדמה צ'ייב קריספי, ו תפוחי אדמה קריספי מרוסק עם שמנת חמוצה צ'ייב.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
שיפוד תפוחי אדמה אפייה עם שיפודי מתכת, כך שהם מבשלים דרך מהר יותר ומניחים אותם ישירות על מתלה אפייה תנור באמצע במשך 1 שעה ו 15 דקות.
בינתיים מוסיפים את השמנת החמוצה לקערה עם חרדל מלא, מלח, פלפל לבן ועירית קצוצה, ומשאירים כפית בחזרה לפזר על גבי. מערבבים את כל החומרים יחד ולפזר על שאר עירית. אם אתה לא אוכל את זה מיד לאחסן אותו מכוסה בניילון נצמד במקרר.
כאשר תפוחי האדמה מוכנים עם עור פריך ורך בפנים, להסיר אותם מהתנור, לקחת אותם את שיפודים לחתוך צלב בחלק העליון של כל אחד מהם מעט לסחוט אותם כך שהם פותחים ומניחים אותם לתוך קערה.
מגישים את תפוחי האדמה עם שמנת חמוצה צ ' ייב בצד ויש לי אנשים לעזור לעצמם.